Workshops

De cursus Bekkenbodemtraining bestaat uit twee dagen van 12.30 uur tot 17.00 uur. In deze lessen komt u alles te weten over de bekkenbodem en hoe u deze op een juiste manier kunt gebruiken. U krijgt duidelijke instructies op papier mee naar huis, zodat u ook thuis aan de slag kunt. Zo leert u om de rest van uw leven een krachtige en soepele bekkenbodem te behouden.

De opfrisworkshop is bedoeld voor diegene die de Bekkenbodemtrainig in het verleden gevolgd hebben en hun kennis willen verdiepen. U leert hierbij enkele nieuwe technieken voor een dynamische lichaamshouding en bekkenbodem.

De workshop Faceforming bestaat uit een een middagprogamma van 13.00 uur tot 17.00 uur. Door duidelijke instructies en gerichte oefeningen ziet het gezicht er direct al jonger uit. De behandeling is ontspannend, verjongend, verfrissend en volkomen veilig en pijnloos. U krijgt ook gerichte oefeningen mee naar huis. FaceForming is gebaseerd op de Cantienica-methode.

De bijzondere aanpak van Rebecca Schoos van Bekkenbodemtraining.com is niet onopgemerkt gebleven. In het bijzonder MS-patiënten hebben baat bij deze specifieke bekkenbodemtraining. Bekkenbodemtraining.com organiseert in samenwerking met de Stichting MS-Anders speciale cursussen! Als lid van deze Stichting kunt u deelnemen aan deze bijzonder effectieve trainingen.

Workshop -

FaceForming

Data: volgt
van 13.00 uur tot 17.00 uur.

FaceForming: dé natuurlijke anti-aging methode  
€ 100,-- inclusief lesmateriaal


Actieve verjonging van het gezicht.

Workshop -

Bekkenbodemtraining

Data: volgt
van 12.30 uur tot 17.00 uur.


Bekkenbodemtraining  
€ 250,- inclusief lesmateriaal (2 dagen)

Voor een dynamische bekkenbodem, meer basiskracht en “vrouw zijn”.

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op: +31 (0)6 42 48 18 20